VENNLIGST LES SERVISVILKÅRENE VED BRUK AV   VVSushi.no

I vilkårene «vi, vi, vi» henviser til   VVsushi.no

Vennligst les disse vilkårene for bruk før du bruker nettstedet vårt.

Ved å få tilgang til   VVsushi.no   , SENDER ELLER LEVERER DIN (ER) OG ANDRE DOKUMENTER (ER) TIL DIG, ACCEPTERER DU UTTRYKKELIG VILKÅR VILKÅRENE, OG VILKÅRENE, VÅRE POLICY OG ALLE REGLER OG LOVGIVNINGER. DU UTTRYKKER VILKÅR OG ANSVAR DISSE VILKÅR OG BETINGELSER OG GODTGJØRER Å BUNDES VÅRE EGEN POLITIK.

Ved å bruke dette nettstedet, overfører du din avtale til disse vilkårene og personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen eller er fornøyd med nettstedet, vennligst send inn klagen din til siden Kontakt oss. Manglende overholdelse av disse vilkårene og betingelsene kan føre til rettssaker, suspensjon eller oppsigelse av din tilgang til dette nettstedet uten varsel. VVsushi.no   forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og betingelsene uten varsel. Vennligst fortsett å gjennomgå denne avtalen når du åpner eller bruker dette nettstedet.

Privat

Vær oppmerksom på vår personvernerklæring, slik at du også godtar å være bundet av bruken av dette nettstedet. Personvernerklæringen er en del av denne avtalen. 
Kommunikasjon: Ved å bruke dette nettstedet og våre tjenester, gir du   VVsushi.no   din uttrykkelige tillatelse til å kontakte deg via e-post eller telefon til alle formål, inkludert distribusjon av markedsføringsmaterialer og reklame.

Beskytte

Ved å sende inn et registreringsskjema, bekrefter du at informasjonen du har gitt er sann og riktig. Du er ansvarlig for å opprettholde sikkerheten til din bruker-ID (innlogging) og passord. Du er ansvarlig for all bruk av bruker-IDen din (innlogging), uansett om du er autorisert. Du samtykker i å varsle oss umiddelbart om uautorisert bruk av bruker-IDen din. Vennligst se vår Personvernerklæring som regulerer informasjonen som er lagt ut og distribuert.

Hele avtalen

Denne avtalen, sammen med personvernerklæringen, utgjør hele avtalen mellom deg og   VVsushi.no   og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, representasjoner eller representasjoner vedrørende   VVsushi.no   . Manglende håndheving av bestemmelsene i denne avtalen skal ikke tolkes som et frafall av slik bestemmelse eller utøvelsen av denne rettigheten. Ingen fraskrivelse, endring eller annen endring som er gjort av deg, vil være gyldig eller bindende, med mindre det er uttrykkelig skrevet og signert av begge parter. Denne avtalen er underlagt lovene i Vietnam.

Ta kontakt med nettstedet

Har du spørsmål om vilkårene, vennligst kontakt oss på   [email protected]