Ved å bruke våre tjenester, godtar du vår personvernpolicy og vilkår og betingelser. VVsushi.no er forpliktet til å beskytte og bevare personvernet til brukerne og våre kunder, og sørge for konfidensialiteten til informasjonen de oppgir. Ved å søke/ bestille eller bruke vår hjemmeside Vvsushi, godtar du å akseptere følgende vilkår i vår personvernerklæring.

1. Personvern
VVsushi.no er forpliktet til å gi det høyeste nivået av sikkerhet og personvern. Alle brukerautentiseringstransaksjoner, inkludert kredittkortbehandling, utføres ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer), som støttes av nettleseren din, krypterer all informasjon som sendes til den. Vårt sikkerhetssertifikat er verifisert, ved hjelp av den beste kommersielle kryptering som er tilgjengelig på Internett. Vi tar alle forholdsregler for å beskytte vår personlige informasjon fra tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse ved å implementere retningslinjer og prosedyrer for å sikre at personlig informasjon bare lagres for formål som er samlet inn.

2. Informasjon
Vi tar skritt for å sikre at informasjonen du oppgir er nøyaktig og fullstendig. Vi gir deg tilgang til dine personlige opplysninger til enhver tid for å korrigere eller modifisere den aktuelle informasjonen.

en. Personlig informasjon samlet på denne siden fra / på kunden er brukt utelukkende for å gi og levere bedre service. Det blir aldri utgitt til en tredjepart, med mindre det er nødvendig for å levere våre tjenester, eller våre samarbeidspartner kan utføre el. levere tjenester, eller det er uttrykkelig eller eksplisitt tillatt av kunden å gi den forespurte tjenesten. All informasjon du oppgir er strengt konfidensiell og vil bli beskyttet mot uautorisert bruk.

I henhold til den europeiske forskriften om personvern regler kan kundene be om fjerning av personlige kontoer, forespørsler om personlig informasjon og kontojusteringer eller begrensning av bruken av personlig informasjon. Vi vil bare beholde informasjonen som er nødvendig for å spore ordre og tjenester. Personlig informasjon brukes kun til å levere de forespurte tjenester, produkter og service.

b. Ikke-personlig identifiserbare data samlet på dette nettstedet

Vi samler og lagrer i identifikasjonsinformasjonen til serverloggene, inkludert, men ikke begrenset til, nettlesertype, IP-adresse, operativsystem, dato og klokkeslett for tilgang, sider besøkt på nettstedet, nettsidevisningstid og returbesøk på nettstedet etc. Vi bruker også Google Analytics, som registrerer ikke-personidentifiserende data, for eksempel nettlesertype, operativsystem, dato og klokkeslett for tilgang, besøkendes besøk, sider som er besøkt på dette nettstedet, besøkstidspunkt for besøkende, besøkende kommer når de forlater nettstedet og returnerer besøk til nettstedet. Vi samler disse ikke-personidentifiserbare dataene for å bedre forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, og hjelper deg med å administrere, vedlikeholde og rapportere om bruken av nettstedet vårt. Vi kan dele disse ikke-personidentifiserbare dataene med tredjeparter for å begrense rapporteringen av bruken av nettstedet eller overholdelse av gjeldende lov. Vi leier ikke, selger eller deler ikke personidentifiserende data samlet på dette nettstedet med tredjeparter, inkludert Google for markedsføringsformål, inkludert remarketing. Remarketing (en integrert funksjon av Googles dobbelte klikk for annonsører) er en måte for oss å koble til våre brukere, basert på tidligere samhandlinger med VVsushi.no. Du kan finne annonser fra VVsushi.no på enkelte nettsteder på Internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på en brukeres forrige besøk på VVsushi.no. Du kan finne annonser fra VVsushi.no på enkelte nettsteder på Internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på en brukeres forrige besøk på VVsushi.no. Du kan finne annonser fra VVsushi.no på enkelte nettsteder på Internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på en brukeres forrige besøk på VVsushi.no.

c. Finansielle transaksjoner

Kredittkorttransaksjoner behandles gjennom et av de store tredjeparts kredittkortbehandlingsselskapene, for eksempel Paypal. All informasjon er kryptert og brukes bare til å fullføre den aktuelle transaksjonen. Vår database lagrer bare de siste fire sifrene på kredittkortet ditt for å fullføre verifikasjons- og godkjenningsprosessen. Vi bruker tredjepart betalingsløsninger som eks. Paypal, og deres retningslinjer vil gjelde.

d. Cookies

VVsushi.no bruker informasjonskapsler til å gjenkjenne våre kunder når de besøker nettstedet vårt. Det gjør at vi kan tilpasse deres erfaring på nettstedet vårt. Du må kanskje aktivere informasjonskapsler eller aktivere informasjonskapsler i nettleseren du bruker til å registrere deg. Men hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan du fortsatt navigere på nettstedet. Informasjonskapsler lagrer ikke personlig informasjon. All informasjon er helt konfidensiell og selges eller settes ikke utenfor firmaet. VVsushi.no kan vise lenker eller annonser til / til andre nettsteder, og disse selskaper kan også bruke informasjonskapsler. I slike tilfeller kan VVsushi.no ikke være ansvarlig for all informasjon som disse partene samler inn gjennom bruk av informasjonskapsler.

e. Systeminformasjon

VVsushi.no forbeholder seg retten til å samle inn og lagre informasjon som IP-adresse, nettlesertype eller operativsystemtype. All informasjon er svært sikker og vil bli brukt utelukkende for systemadministrasjonsformål. Denne informasjonen hjelper deg med å diagnostisere problemer, overvåke trafikk og bruk av nettstedet.

f. E-post

VVsushi.no bruker e-post til å informere våre medlemmer eller kunder om endringer i deres bestilling, endringer i databasen, på vår side eller når nye funksjoner eller tjenester blir lagt til. Som en del av tjenesten kan VVsushi.no sende e-postvarsler når spesielle rabatter, nye produkter legges til eller nye funksjoner utvikles. Vår e-postliste er konfidensiell og kan aldri selges eller gis til tredjepart.

g. Endre eller endre informasjonen din

Du kan når som helst endre eller endre profilen din ved å bruke din kunde-ID (innlogging) og passord, eller ved å sende inn en online forespørsel. Denne tilnærmingen sikrer sikkerheten til dine opplysninger. Vennligst rapporter øyeblikkelig uautorisert bruk av din kunde ID (innlogging) / passord eller datautstyr. VVsushi.no er ikke ansvarlig for tap, skade eller endring av informasjon på grunn av uautorisert bruk av kunde-ID (innlogging) / passord eller datautstyr.

3. Ansvarsfraskrivelse
Internett-kommunikasjon samt applikasjoner som brukes til å tilby tjenester over Internett, er underlagt ulike sikkerhetsrisiko. VVsushi.no skal under ingen omstendigheter holdes ansvarlig for tap eller skade, direkte eller indirekte, tilfeldige eller følgeskader, spesielle eller straffbare som skyldes eller i forbindelse med bruk, endring, fjerning eller på annen måte forsøk på uautorisert, konfidensiell, ulovlig, ulovlig eller annen systemrelatert brudd. VVsushi.no frasier seg alle garantier knyttet til maskinvaren og programvaren som brukes til å gi sikkerhet og støtte til dette nettstedet, inkludert alle garantier, innhold og egnethet for et bestemt formål. og tilfeldige, og direkte eller følgeskader. Følgelig er VVsushi.no, offiserer og ansatte, partnere, filialer, et datterselskap, etterfølger eller agent for en tredjepart ikke direkte eller indirekte ansvarlig på noen måte, til deg eller enhver annen person for unøyaktighet, misbruk, feil, angrep fra tredjeparter, virus eller hackerangrep som resulterer i tap av data eller tjeneste, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller forstyrrelser i overføringen eller distribusjonen av tjenesten. VVsushi.no inneholder lenker til andre sider. Disse koblingene er kun til informasjonsformål og for å hjelpe deg med å finne andre Internett-ressurser. Derfor er vi ikke ansvarlige for personvernspraksis eller innholdet på disse nettstedene.

4. Sammendrag
Ved å gå inn på denne nettsiden og bruke tjenestene, samtykker du ubetinget til vilkårene i denne personvernerklæringen og våre vilkår og betingelser. Du godtar å overholde vilkårene for bruk av dette nettstedet og dets tjenester og styrer også all informasjon fra deg og andre brukere av VVsushi.no. Hvis du ikke godtar alle eller noen av betingelsene i denne personvernerklæringen, må du ikke bruke dette nettstedet eller våre tjenester.

VVsushi.no forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen når som helst uten varsel, så vi oppfordrer våre brukere og kunder til å lese og oppdatere personvernreglene før de åpner andre sider. av dette nettstedet.

Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken, vennligst kontakt oss på   [email protected]  .